« Takaisin

Pakuritee Minttu-Suklaa 18pss Sprängtickate med choklad och mint 18 pss Chaga tea Mint-Chocolate 18 teabags

Hinta:6.00 €

Minttu-suklaan makuinen pakuritee pakattuna teepakettiin, jossa 18 pussia.

Mint-Choklad smakade Sprängticka -te, 18 tepåsar packade i papperpås

Mint-Chocolate tasted Chaga tea, 18 tea bags packed in paper box.

Ainesosat: villinäkasvanut, lisäaineeton pakurikääpä 75%, 25% kaakaopavun kuori ja rouhittu piparmintunlehti

Innehåll: 75% vildväxande hand handplockade sprängticka, 25% kakaoskal och pepparmynta

Ingredients: wild grown powdered Chaga 75%, cocoa peel, and crushed peppermint leaves 25%.

Alkuperä: Suomi/ Venäjä.

Ursprung: Finland / Ryssland.

Origin: Finland/ Russia.

Älä käytä antibiootteja, penisiliiniä tai suonensisäistä glukoosia yhtäaikaa pakurikäävän kanssa, koska ne toimivat pakurikäävän antagonisteina eli vastavaikuttajina. Huomio myös, että jotkut ihmiset saattavat olla hyvinkin allergisia sienille. Ei lasten käsiin.

Använd inte antibiotika, penicillin eller intravenös glukos samtidigt som chokespolen, eftersom de fungerar som antagonister eller motverkare mot chokespolen. Observera också att vissa människor kan vara mycket allergiska mot svampar.Inte i händerna på barn

Suurin suositeltava vuorokausiannos 100 g

Tuotteen paino: 0.22 kg

Lisätiedot

1,2 g pakuriteejauhetta/ 1,2g tea in a tea bag: Valmistettu Suomessa/ Produced in Finland
yksikköhinta 277.78 sis.alv.14%:
energiasisältö 60kcal/100g:
Ravintolisä: